Worden accessoires ook vergoed?

Als uw claim is goedgekeurd op uw Ace Toestelverzekering Plus of Chubb Verzekering Uitgebreid, dan kunnen wij ook de accessoires voor het apparaat repareren of vervangen. Deze accessoires moeten dan wel  tijdens hetzelfde gedekte incident zijn beschadigd of gestolen. Dit geldt voor accessoires die u afzonderlijk van het apparaat heeft gekocht bij T-Mobile, tot het maximumbedrag dat is opgenomen op het polisblad. U dient de claim voor de accessoires tegelijkertijd in te dienen en een aankoopbewijs van de accessoires te hebben.