Wat kan ik doen als ik niet kan inloggen?

Voordat u kunt inloggen dient u een account aan te maken. Dit kunt u doen door te klikken op “Heeft u nog geen account?”.

Heeft u reeds een account geregistreerd en deze geactiveerd via de link in de activatie e-mail? Controleer dan of u het juiste polisnummer heeft ingevoerd. U kunt uw polisnummer terugvinden op uw polisblad. Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u klikken op “Uw wachtwoord vergeten?”.

Mocht u na het controleren van uw inloggegevens nog niet kunnen inloggen neem dan contact met ons op via vraag.t-mobile@chubbverzekering.nl. Vermeldt in deze e-mail uw polisnummer en (indien van toepassing) de foutmelding die u ziet wanneer u probeert in te loggen.

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 1.61)