Ik heb een Ace Vervangservice of een Chubb Toestelverzekering zakelijk. Hoe kan ik een account aanmaken?

Ga naar t-mobile.chubbverzekering.nl

Klik op “Heeft u nog geen account?”. Vervolgens vinkt u “Zakelijk” aan. Vul de gevraagde gegevens in. U dient uw polisnummer, postcode en één van de verzekerde IMEI nummers in te voeren. Gebruik hiervoor de gegevens op uw polisblad. Uw polis kan meerdere verzekerde toestellen bevatten. Ieder IMEI nummer op de polis volstaat. Hierna dient u een wachtwoord in te stellen. Nadat u op “Wachtwoord aanvragen” heeft geklikt ontvangt u, na bevestiging van uw e-mail adres, een activatie e-mail. Klik op de link in de e-mail om uw account te activeren. Deze link blijft 24 uur actief. Na het activeren van uw account kunt u met uw polisnummer en uw zelf aangemaakte wachtwoord inloggen.

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 1.25)