Wat kan ik doen als ik geen account kan registreren?

Controleer of u een zakelijke (Ace Vervangservice/Chubb Toestelverzekering zakelijk) of particuliere klant (Ace Toestelverzekering Basis (Plus)/ Chubb Toestelverzekering Standaard (Uitgebreid)) bent. Deze informatie kunt u terugvinden op uw polisblad. Vink bij het registreren van uw account bovenaan de pagina aan of u een zakelijke of particuliere klant bent.

Vul vervolgens de rest van de benodigde gegevens in. Gebruik hiervoor de gegevens op uw polisblad. Indien uw gegevens onlangs zijn gewijzigd kan het bij uitzondering voorkomen dat deze nog niet volledig zijn verwerkt in onze systemen. Probeer dan of u op basis van deze oude gegevens een account kunt registeren.

Mocht u na het controleren van uw registratiegegevens nog niet kunnen inloggen neem dan contact met ons op via vraag.t-mobile@chubbverzekering.nl. Vermeldt in deze e-mail uw polisnummer en (indien van toepassing) de foutmelding die u ziet wanneer u probeert een account te registreren.

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 1.5)