Ik heb geen e-mail gekregen nadat ik heb aangegeven mijn wachtwoord te zijn vergeten. Wat nu?

Ga opnieuw naar de inlogpagina en klik op “Uw wachtwoord vergeten?”. Vul uw polisnummer in. U ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een link. Door op deze link te klikken kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Mocht u na bovenstaande nog geen e-mail hebben ontvangen neem dan contact met ons op via vraag.t-mobile@chubbverzekering.nl. Vermeldt in deze e-mail uw polisnummer en (indien van toepassing) de foutmelding die u ziet.