Ik heb een Ace Toestelverzekering Basis (Plus) of Chubb Verzekering Standaard (Uitgebreid). Hoe kan ik een account aanmaken?

Ga naar t-mobile.chubbverzekering.nl

Klik op “Heeft u nog geen account?”. Vervolgens vinkt u “Particulier” aan. Vul de gevraagde gegevens in. U dient uw polisnummer, postcode en geboortedatum in te voeren. Gebruik hiervoor de gegevens op uw polisblad. Hierna dient u een wachtwoord in te stellen. Nadat u op “Wachtwoord aanvragen” heeft geklikt ontvangt u, na bevestiging van uw e-mail adres, een activatie e-mail. Klik op de link in de e-mail om uw account te activeren. Deze link blijft 24 uur actief. Na het activeren van uw account kunt u met uw polisnummer en uw zelf aangemaakte wachtwoord inloggen.