Kan ik mijn online claim registratie op een later tijdstip hervatten?

Ja, zolang u de claim registratie nog niet volledig hebt afgerond en deze nog niet naar ons is verzonden kunt u klikken op “hervat later”. U antwoorden zullen worden opgeslagen. Wanneer u de claim registratie wilt hervatten klikt u op de start pagina op “Toestel defect of gestolen?”. Vervolgens klikt u rechts naast de claim die u wilt hervatten op “doorgaan”. De reeds ingevulde vragen worden geladen en u kunt verder gaan met de registratie van uw claim.