Ik heb een online claim ingediend. Kan ik de annuleren?

Indien u de claim registratie nog niet volledig hebt afgerond en deze nog niet naar ons is verzonden kunt u klikken op “Stoppen, verwijder alle ingevulde antwoorden”. Alle ingevulde antwoorden worden verwijderd.

Heeft u de claim registratie wel al volledig afgerond en is deze reeds naar ons verzonden dan kunt u via claim.t-mobile@chubbverzekering.nl bekend maken dat u afziet van de verdere afhandeling van uw claim.

Let op! U wordt in het geval van een toestelschade bij het indienen van een volgende claim gevraagd om te bewijzen dat het apparaat door een door de fabrikant goedgekeurde reparateur is gerepareerd voordat de meest recente gebeurtenis, die tot de nieuwe claim heeft geleid, is voorgevallen.