Hoe kan ik mijn toestelverzekering opzeggen?

U bent voornemens om uw toestelverzekering te beëindigen. Wij vinden dit jammer en zouden u liever als gewaardeerde klant behouden. Mocht u toch willen opzeggen, dan kunt u de polis binnen 14 dagen na ontvangst van uw polis documenten kosteloos opzeggen. Reeds betaalde premie wordt aan u geretourneerd tenzij u binnen deze termijn al een claim heeft ingediend. Nadat deze 14 dagen verstreken zijn, wordt uw polis met een opzegtermijn van 30 dagen beëindigd. Wij betalen geen premies terug voor de periode waarin de verzekering nog liep.

Uw polis beëindigt u online, ga hiervoor naar t-mobile.chubbverzekering.nl en login met uw account.

De opzegging is vervolgens direct zichtbaar op uw online polisoverzicht.

Nog geen account? Klik op “Heeft u nog geen account?”. Vervolgens vinkt u “Particulier” aan. Vul de gevraagde gegevens in. U dient uw polisnummer, postcode en geboortedatum in te voeren. Gebruik hiervoor de gegevens op uw polisblad. Hierna dient u een wachtwoord in te stellen. Nadat u op “Wachtwoord aanvragen” heeft geklikt ontvangt u, na bevestiging van uw e-mail adres, een activatie e-mail. Klik op de link in de e-mail om uw account te activeren. Deze link blijft 24 uur actief. Na het activeren van uw account kunt u met uw polisnummer en uw zelf aangemaakte wachtwoord inloggen.

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 1.44)