Hoe lang heb ik garantie op mijn reparatie?

Dynafix is een door de fabrikant geautoriseerd reparateur. Dit betekent dat de fabrieksgarantie op uw toestel na reparatie intact blijft. Wanneer uw toestel een garantiedefect vertoont, welke niet veroorzaakt is door een schade incident, kunt u gewoon naar de T-Mobile shop gaan en daar uw reparatie aanmelden.

Wanneer u niet tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden dan kunt tot 90 dagen na ontvangst van uw gerepareerde toestel dit online melden.

Online t-mobile.chubbverzekering.nl (24 uur)*

* Op zon- en nationale feestdagen zijn wij gesloten. Indien u op deze dagen online melding maakt, zullen wij op de eerst volgende werkdag uw verzoek in behandeling nemen.