Moet ik "Find my iPhone" altijd uitschakelen vóór een reparatie?

Ja. De reden hiervoor is dat wij de reparatie niet kunnen inboeken wanneer deze functies nog aan staan. Lukt het niet om deze uit te schakelen?

Klik hier voor uitgebreide instructies over hoe u “Find my iPhone” kunt uitschakelen. Mocht het op basis van van deze instructies niet lukken om “Find my iPhone” uit te schakelen, dan verzoeken we u om contact op met AppleCare. AppleCare is telefonisch te bereiken via 0800 0201 581 (gratis) of via http://www.apple.com/nl/support/icloud/find-my-device/