Mijn diefstal claim is toegekend. Wat gaat er nu gebeuren?

Uw claim is toegekend en hiermee heeft u recht op een vervangend toestel. Er zal een transportafspraak met u gemaakt worden om het vervangende toestel bij u te leveren. Het vervangend toestel wordt door ons afgeleverd op een door u opgegeven adres. Dit kan uw huisadres zijn, maar ook een ander adres, zoals kantooradres of adres van tijdelijk verblijf.

Bij aflevering zal de koerier u vragen om het eigen risico te voldoen. De hoogte van het eigen risico kunt u vinden op uw polisblad.  Bij voorkeur betalen met PIN, de koerier heeft hiervoor een pinterminal bij zich. Na een succesvolle betaling van het eigen risico zal de koerier het vervangende toestel aan u overhandigen.