Hoe kan ik de functie “Find my Iphone” uitzetten?

Hebt u een Apple iPhone of iPad, dan kan de koerier uw toestel alleen meenemen als de functie ‘Find My iPhone’ is uitgeschakeld. Gaat uw toestel niet meer aan, dan moet u het toestel verwijderen via uw iCloud account.

Graag verwijzen wij u door naar de ondersteuningswebsite van Apple. Hier kunt u uitgebreide instructies vinden over hoe u “Find my iPhone” kunt uitschakelen.

iCloud: Uw apparaat verwijderen van Find my iPhone

Mocht het op basis van van deze instructies niet lukken om “Find my iPhone” uit te schakelen, dan verzoeken we u om contact op met AppleCare. AppleCare is telefonisch te bereiken via 0800 0201 581 (gratis) of via http://www.apple.com/nl/support/icloud/find-my-device/

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 2.5)