Hoe kan ik een claim indienen?

Login met uw accountgegevens. Klik op de start pagina op “Toestel defect of gestolen?”. Start een nieuwe claim of ga verder met een eerdere claim registratie. Vul de claim vragen zo volledig en uitgebreid mogelijk in. Een onvolledige informatie verstrekking kan leiden tot vertraging van de afhandeling van uw claim.

Nadat u uw claim registratie heeft afgerond en deze naar ons hebt verzonden gaan onze claim specialisten uw claim beoordelen op basis van de voor u van toepassing zijnde polisvoorwaarden en uitsluitingen. Zij zullen contact met u opnemen indien er aanvullende informatie is vereist.

Let op! Indien u een diefstal claim registreert dient u een kopie van de aangifte te versturen naar claim.t-mobile@chubbverzekering.nl onder vermelding van uw polisnummer. Pas nadat wij deze van u hebben ontvangen kunnen onze claim specialisten uw claim beoordelen. U ontvangt, na beoordeling van uw claim, nader bericht over de verdere afhandeling hiervan.

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 2.78)