Hoe maak ik mijn toestel gereed voor ophaling ter reparatie?

Voordat u uw ophaalafspraak maakt, vragen wij u onderstaande stappen te volgen:

Stap 1 Maak een back-up van uw toestelgegevens (adresboek, foto’s, e-mails enz.), want in het reparatieproces worden alle gegevens gewist. Hulp nodig? Zie de T-Mobile Toestelhulp.

Stap 2 Hebt u een Apple iPhone of iPad, schakel dan de ‘Find My iPhone' functie zelf uit. Klik hier voor uitgebreide instructies over hoe u “Find my iPhone” kunt uitschakelen. Mocht het op basis van van deze instructies niet lukken om “Find my iPhone” uit te schakelen, dan verzoeken we u om contact op met AppleCare. AppleCare is telefonisch te bereiken via 0800 0201 581 (gratis) of via http://www.apple.com/nl/support/icloud/find-my-device/

Stap 3 Haal de simkaart uit uw toestel en verwijder losse onderdelen en accessoires (m.u.v. de simtray).

Stap 4 Verpak uw toestel goed, bijvoorbeeld in een klein gesloten doosje of een bubbeltjesenvelop.

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 2.72)