Hoe kan ik de functie “Find my Iphone” uitzetten?

Optie 1: Mijn toestel gaat nog aan

1. Open instellingen;

2. Klik op uw ‘Apple ID’ bovenaan het scherm;

3. klik op 'Zoek mijn';

4. Klik op 'Zoek mijn iPhone of als u een tablet heeft op 'Zoek mijn iPad';

5. Schakel 'Zoek mijn iPhone' uit of als u een tablet heeft schakel 'Zoek mijn iPad' uit;

6. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en tik vervolgens op 'Schakel uit'.

Optie 2: Mijn toestel functioneert niet naar behoren, gaat niet meer aan, of is niet meer in mijn bezit

1. Schakel het toestel uit (indien van toepassing);

2. Ga op uw computer, laptop of ander mobiel toestel naar icloud.com en log in met uw Apple ID en wachtwoord;

3. Selecteer ‘Zoek mijn iPhone’ en klik op ‘Alle apparaten’ bovenaan de pagina. U ziet hier een overzicht van alle apparaten die aan uw Apple ID gekoppeld zijn;

4. Als u een grijze X naast uw beschadigde/defecte toestel ziet klikt u daar op. Bevestig de verwijdering van het toestel;

5. Zet uw iPhone uit voordat u deze terugstuurt.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Apple via de volgenden link: Uw apparaat verwijderen van Find my iPhone op iCloud.com

Mocht het op basis van van deze instructies niet lukken om “Find my iPhone” uit te schakelen, dan verzoeken we u om contact op met AppleCare. AppleCare is telefonisch te bereiken via 0800 0201 581 (gratis) of via http://www.apple.com/nl/support/icloud/find-my-device/

Beoordeel dit antwoord
(gemiddelde beoordeling 2.67)